Sorin Grindeanu despre candidații PSD la locale, în Timiș: ”Nu avem condamnați penal ca alții, nu avem traseiști”

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, la Timișoara, că social-democrații timișeni se prezintă în fața alegătorilor, la alegerile locale, cu candidați care nu au probleme penale, nici nu au schimbat un partid cu altul, din oportunism.

”Ultima oară când am fost în această curte cu presa era acum 3 ani și două luni, un moment în care toată organizația Timiș și cea din Caraș, câteva sute de oameni, au venit să mă susțină. Un moment important pentru PSD Timiș, pentru PSD în Banat, un moment care dacă ar fi fost soldat cu succes probabil alta ar fi fost istoria astăzi. (…) Sunt cele mai bune liste. Nu avem condamnați penal ca alții, pe aceste liste, nu avem traseiști, dar avem specialiști în toate domeniile, oameni noi și oameni care știu foarte bine administrație.  Eu sunt convins că momentele de acum trei-patru ani pot constitui un punct important pentru a reclădi acea echipă care a caracterizat PSD-ul în Timiș la ultimele alegeri”, a declarat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD a venit la Timișoara însoțit de președintele PSD Marcel Ciolacu și de Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD.

”Eu sunt ferm convins că în Timiș și Timișoara vom avea un scor bun. Avem candidați și specialiști, și tineri, nu traseiști, nu penali, nu cum are domnul Dobra un contracandidat acum implicat până în gât în retrocedări. Depinde ce vor timișorenii, dacă doriți un om cu experiență administrativă pe care a dovedit-o sau vă trebuie un samsar de terenuri președinte de consiliu județean”, a declarat Marcel Ciolacu.

(E)