Pregătire profesională pentru noua generație! Asociația Diezcolectiv dă start proiectului „Dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor timișoreni”

40 de tineri timișoreni, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, vor beneficia de pregătire personală și profesională pe diferite teme. Proiectul are ca scop formarea tinerilor din noua generație.

Temele training-urilor la care aceștia vor participa sunt: Leadership, Abilități de Prezentare și Comunicare Constructivă. Fiecare dintre acestea se va desfășura pe parcursul a două zile, iar în total vorbim despre șase zile de curs.

Prin proiectul „Dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor timișoreni”, ONG-ul și-a propus să ofere acestora o pregătire suplimentară, din dorința de a genera în viitor un impact constructiv în societate. Proiectul vizează dezvoltarea profesională și personală prin educația non-formală. În urma proiectului, comunitatea va beneficia de 40 de tineri mai pregătiți, mai siguri pe ei și mai constructivi în gândire.

„La fel cum în muzică semnul diez, pus la începutul portativului sau înaintea unei note, arată că porțiunea respectivă trebuie executată cu un semiton mai sus, asociația noastră își propune să ofere un cadru care să ajute tinerii din comunitatea noastră să pornească la drum cu o pregătire suplimentară pentru a genera un impact constructiv în societate și a avea acces la resurse pentru a deveni adevărați lideri ai viitorului” a declarat Cristian Philipp, președintele asociației Diezcolectiv.

Tinerii care doresc să participe la cursuri se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, completând formularul online care poate fi accesat AICI. Proiectul se va desfășura cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Timișoara în perioada septembrie – decembrie 2020.