Sorin Grindeanu: Ciolacu, cea mai bună variantă de premier!

ciolacu grindeanu
banner publicitar

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu spune că Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru. El spune că nu vrea să facă parte din guvern. 

Întrebat dacă miniștrii PSD ar trebui să fie „cei din prima linie a partidului”, Grindeanu a răspuns afirmativ. Totuși, el spune că nu-și dorește un mandat de ministru.

„Nu s-a discutat niciun nume. Nu (îmi doresc să fac parte din guvern – n.r.). Am fost în diverse funcții. Ceea ce cred că e mai important de unde e Grindeanu, unde e Ciolacu, unde e Firea, e să găsim soluțiile potrivite pentru români. Ăsta e cel mai important lucru”, adaugă prim-vicepreședintele PSD.

El afirmă, referitor la negocierile dintre PSD și PNL, că este nevoie de un compromis.

„Sunt cu destulă vechime în PSD, din 1996 și am văzut diverse coaliții, alianțe și așa mai departe, fie că vorbim de cea din 2009, fie că vorbim de USL, la un moment dat se ajunge la un punct în care e nevoie de un compromis. Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav și că oamenii așteaptă soluții și nu ceartă, înseamnă că ar trebui să plecăm cu toții acasă”, conchide Grindeanu.