Sorin Grindeanu, al patrulea premier din Pro România! „Se va întâmpla foarte repede, sper că până la alegeri!”

Victor Ponta a dezvăluit astăzi, la Reșița, că lista foștilor premieri pe care Pro România îi are astăzi va fi completată în perioada imediat următoare! Nu i-a pronunțat numele, dar a dat asigurări că nu este vorba despre Viorica Dăncilă!

„De fiecare dată când ne întâlnim la Pro România se mai adaugă un prim -ministru. Am fost eu, apoi a venit Sorin (n.r. – Cîmpeanu), acum Mihai (n.r. – Tudose), data  viitoare o să mai fie un prim-ministru cu noi. Nu, nu doamna Dăncilă!”, a afirmat liderul Pro România, cu bătaie evidentă spre Sorin Grindeanu. Cât de curând ar urma președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Telecomunicații (ANCOM) să facă pasul către foștii săi colegi din PSD?! „Se va întâmpla foarte repede, foarte repepe, eu așa sper. Sper că până la alegeri!”, a mai spus Ponta.

Acesta a mai dezvăluit că s-a întâlnit astăzi, la Reșița, printre alții, cu mai mulți consilieri locali și județeni. Tatăl lui Sorin Grindeanu, Nicolae Grindeanu, e consilier județean PSD în Caraș-Severin, dar Ponta n-a confirmat  o eventuală întâlnire. A vorbit în schimb despre cifrele spectaculoase pe care Pro România le are deja în Caraș-Severin. „Acest nou proiect, Pro România, prinde tot mai multe rădăcini, în Caraș-Severin în mod special, pentru că avem doi colegi deputați, Ion Mocioalcă și Ion Spânu, pentru că am votrbit cu foarte mulți primari, consilieri județeni, oameni alături de care am muncit în ultimii ani, alături de care am guvernat”, a mai declarat fostul premier.