Bursa generală a locurilor de muncă din aprilie, organizată la Reșița și Băile Herculane

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin anunță că Bursa generală a locurilor de muncă din acest an va fi organizată în data de 12 aprilie, în două localități.

Evenimentul se va desfăşura la Reşiţa şi la Băile Herculane şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă“, precizează Carla Goagă, purtător de cuvânt al AJOFM.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa generală a locurilor de muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str Traian Lalescu nr 17, la sediul Punctului de lucru din Băile Herculane, str. Trandafirilor nr 40 sau le pot transmite pe adresa de e-mail : ajofm@cs.anofm.ro.

Locaţiile de desfăşurare a evenimentului, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii vor fi făcute publice în timp utilParticiparea la acest eveniment este gratuită.