Peste 1.000 de vizitatori la zoo într-o singură zi! Așteptări mari pentru weekendul ce urmează

po 1000x100px (3)

Se anunță din nou temperaturi prietenoase la finalul săptămânii, așa că speranțele sunt mari în ceea ce privește numărul vizitatorilor care vor alege grădina zoologică din Reșița în acest weekend. Și asta bazat pe duminica trecută, atunci când peste 1.000 de oameni au mers la zoo.

Temperaturile care s-au situat duminică în jurul valorii de 20 de grade Celsius au scos oamenii din case, ceea ce a făcut ca și grădina zoologică din Reșița să fie luată cu asalt. Mai precis, 1.174 de persoane au trecut duminică pe la zoo, evident, un record pentru anul 2019. Pentru că temperaturile se anunță ridicate și în weekendul care urmează, speranțele conducerii sunt mari. Cu atât mai mult cu cât există și o surpriză: „Ca o noutate, Sheeba (7 luni), femela de leu, are pereche, pe Alex (4 luni). L-am primit de la Circul Las Vegas Vargas, prin amabilitatea dresorului Arkan”, ne-a dezvăluit Gabriel Stănucă, șef serviciu Grădina Zoologică „Ioan Crișan” Reșița.

Veștile bune nu se opresc aici pentru anul 2019. „Sperăm ca anul acesta să mai aducem un animăluț în grădina zoologică, am vrea să fie surpriză, iar vizitatorii noștri să se poată bucura. Așteptăm mai întâi să se voteze bugetul și abia apoi putem discuta. Este o specie complet nouă, care nu există la ora actuală în grădina zoologică din Reșița”. Se au în vedere în continuare și schimburi de animale cu alte grădini zoologice din România, o practică des întâlnită. Până atunci, la zoo se efectuează lucrări de întreținere, necesare după ieșirea din sezonul rece.

banner 1000 x 100 hd

03 britannia 1000 x 100 gif