Sorin Grindeanu: Aeroportul Caransebeș are tot sprijinul meu!

grindeanu aeroport
explo 1000x200

Ministrul Transporturilor dă aripi și mai mari singurului aeroport din Caraș-Severin, aeroport de pe care omul de afaceri Gabriel Olariu a scos caprele și oile și a pregătit totul pentru aterizarea aeronavelor de pasageri!

Până ca investitorul din Lugoj să preia pachetul majoritar de acțiuni al SC Aeroportul Caransebeș, acolo pășteau animalele oamenilor, iar pentru sute de hectare se încasau bani frumoși însemnând subvenții APIA. Pe aeroportul Consiliului Județean se făcea agricultură și se pășteau animalele! Astăzi toate acestea sunt istorie. Pe Aeroportul Banatul Caransebeș s-au montat echipamente scumpe, s-au făcut lucrări importante și se fac în continuare investiții. Toate pentru ca în curând să poată ateriza și decola aeronave de pasageri. Din țară și, nu peste mult timp, chiar din străinătate! De data aceasta, eforturile lui Gabriel Olariu sunt dublate și de sprijinul acordat de Primăria Caransebeș, de primarul Felix Borcean, și, cel mai important, de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

„I-am ajutat. Depinde de ei, au tot sprijinul meu, așa cum l-am dat și până acum”, a dat aripi Grindeanu. „Eu am fost la aeroport, este gata. Are toată infrastructura pusă la punct, inclusiv zonele acestea specifice unui aeroport. Se construiește! Omul e ambițios. Gabriel Olariu a dovedit că proiectele pe care le are le-a făcut. Se va întâmpla ceva și cu aeroportul ăsta. Nu depinde de noi atât de mult, l-am ajutat cu un drum, cu canalizare, cu toate chestiunile ce țin de primărie.”, a adăugat primarul Borcean.

Gabriel Olariu a realizat deja lucruri incredibile la aeroportul din Caransebeș, iar în prezent are făcute toate demersurile pentru deschiderea unui punct de trecere a frontierei, absolut necesar pentru cursele internaționale de pasageri. Până atunci se pregătesc primele zboruri interne!

banner 970 x 250