Serviciul de Gospodărire Comunală din Măureni se mută la Poștă!

oficiu postal maureni

Sediul fostului Oficiu Poștal din Măureni, aflat într-o stare avansată de degradare, va fi reabilitat și transformat în Serviciu de Gospodărire Comunală.

După ce lunile trecute Serviciul de Gospodărire Comunală a devenit operațional la nivelul Primăriei Măureni, reprezentanții administrației locale au căutat soluții pentru a identifica un spațiu adecvat și permanent pentru acesta, având în vedere că, momentan, acesta funcționează într-o locație provizorie și mult prea mică pentru nevoile celor opt angajați.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„De curând am luat în chirie clădirea fostului Oficiu Poștal, pe care noi o vom reabilita. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare, spațiul este mare și încăpător iar noi aveam nevoie de un sediu al Gospodăriei, unde oamenii să-și achite taxele de apă și canal, iar șeful serviciului și angajații să-și organizeze activitatea în acest sens. Este mult de lucru la acest spațiu, dar cu siguranță vom finaliza anul acesta. De asemenea, tot pentru bunul mers al acestui serviciu, am achiziționat de curând și o autoutilitară pentru ca persoanele care se ocupă de mentenanța rețelelor de apă și canalizare să se poată deplasa la intervenții.”, ne-a precizat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/