Serviciul de Gospodărire Comunală din Măureni se mută la Poștă!

oficiu postal maureni
explo 1000x200

Sediul fostului Oficiu Poștal din Măureni, aflat într-o stare avansată de degradare, va fi reabilitat și transformat în Serviciu de Gospodărire Comunală.

După ce lunile trecute Serviciul de Gospodărire Comunală a devenit operațional la nivelul Primăriei Măureni, reprezentanții administrației locale au căutat soluții pentru a identifica un spațiu adecvat și permanent pentru acesta, având în vedere că, momentan, acesta funcționează într-o locație provizorie și mult prea mică pentru nevoile celor opt angajați.

„De curând am luat în chirie clădirea fostului Oficiu Poștal, pe care noi o vom reabilita. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare, spațiul este mare și încăpător iar noi aveam nevoie de un sediu al Gospodăriei, unde oamenii să-și achite taxele de apă și canal, iar șeful serviciului și angajații să-și organizeze activitatea în acest sens. Este mult de lucru la acest spațiu, dar cu siguranță vom finaliza anul acesta. De asemenea, tot pentru bunul mers al acestui serviciu, am achiziționat de curând și o autoutilitară pentru ca persoanele care se ocupă de mentenanța rețelelor de apă și canalizare să se poată deplasa la intervenții.”, ne-a precizat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

banner 970 x 250