Colete cu droguri din Spania, pentru piața din Caransebeș și Oțelu Roșu! Cocaină și iarbă!

cannabis

Afacere cu droguri în Caraș-Severin, coordonată din spatele gratiilor, din Penitenciarul Arad! 450 de lei gramul de cocaină!

Ofițerii de la Combaterea Crimei Organizate din Caraș-Severin au încătușat recent mai mulți membri ai unor grupări infracționale care activau pe raza județului. Dumitru Vintilă zis Puiu și Ștefan David Ștefan au constituit trei grupări infracționale. Una dintre ele era implicată în traficul de droguri de risc și de mare risc și în introducerea în țară a unor astfel de substanțe.

Ștefan a orchestrat totul începând cu anul 2020. Grupul organizat condus de el se ocupa de plasarea cannabisului și a cocainei la consumatori din Caraș-Severin. În grupare au mai intrat alți șase indivizi de care cei doi s-au folosit pentru distribuirea drogurilor către clienți. Oamenii legii au aflat că, înainte să ajungă în pușcărie, Vintilă achiziționase câteva sute de grame de cocaină. Drogurile erau depozitate la domiciliul său din Reșița. Ștefan este cel care le plasa pe piață, fie personal, fie prin intermediari. În iulie 2021, Vintilă a ajuns în Penitenciarul Arad, dar chiar și de acolo a coordonat activitatea grupării prin intermediul soției sale și a lui Ștefan. Vintilă controla însă tot. Clienți, prețuri, mod de acțiune.

gif card de energie dacus 1000x100

Pentru iarbă se apela la Petru Lorinț zis Marico, un cunoscut personaj din mediul infracțional. Despre acesta se știe că are o filieră de aprovizionare cu droguri în Spania. Firmele de curierat sunt cele care aduc coletele cu droguri în țară. Drogurile sunt puse în pungi vidate, înfoliate în mai multe straturi, între ele fiind introduse pastile cu parfum puternic. Într-un singur colet au fost depistate de ofițerii BCCO 5 kg de cannabis. Drogurile ajung pe piața din Caransebeș și Oțelu Roșu. Dar gruparea se ocupa și de lucruri mai serioase. De cocaină! 450 de lei gramul!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/