Felix Borcean: În 2024, o victorie și mai categorică în Caransebeș!

felix borcean
banner publicitar

Intrat în PSD, primarul gugulanilor anunță că va câștiga al treilea mandat cu un procent și mai mare decât a obținut în 2020!

Din postura de candidat independent, Felix Borcean a câștigat Primăria Caransebeș acum doi ani cu 47,53 la sută din voturile valabil exprimate. Lucrurile vor fi și mai simple în 2024, e convins proaspăt social-democratul. Și asta pentru că va avea toată susținerea echipei PSD, iar Bebe Pasere, actualul viceprimar, nu-i va mai fi adversar, ci aliat. Borcean nu-și face calcule doar pentru al treilea mandat de primar, ci socotește și voturile pe care PSD le-ar obține în această formulă în Caransebeș pentru Consiliul Județean, obiectivul deja declarat fiind câștigarea funcției de președinte al administrației județene.

„Echipa PSD de la Caransebeș a dovedit foarte mare omogenitate. Dacă mai adăugăm și celelalte lucruri, care se vor alătura, cu siguranță, ne vom gândi la un scor electoral mai bun decât cel care a fost în 2020. Mie îmi place să câștig în general. Și în 2016, când m-am înhămat, am spus vreau să câștig sub orice formă. În 2020, la fel, am avut acea ambiție. Faptul că PSD a venit alături de mine a fost o ușurare, dar acum lucrurile sunt cât se poate de clare!”, a comentat Felix Borcean.