FRUNZĂVERDE: „USL e o necesitate!”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a făcut astăzi declarațiile de presă pe care le anunța încă de sâmbătă. Deși liderul liberal s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o unii dintre social-democrați, președintele Consiliului Județean a declarat că USL trebuie să continue.

Indiferent de atitudinea pe care au avut-o unii dintre liderii social-democrați în campania electorală, Sorin Frunzăverde este de părere că USL este o alianță de care România are nevoie în acest moment. „România are nevoie de o majoritate stabilă, ca să schimbăm Constituția”, a declarat astăzi, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde. Acesta este de părere că în cazul în care liderii social-democrați și-ar fi făcut datoria așa cum ar fi trebuit în campania electorală, atunci și scorul obținut de alianță ar fi fost mult mai bun. „Un plus de consecvență în USL ar fi creat un scor mai bun, dar este complicat când cei desemnați să te susțină declară altceva. La București și la Guvern, există înțelegere. La viitoarele alegeri, eu voi fi șef de campanie la USL”, a subliniat Frunzăverde, supărat pe atitudinea PSD.

 Apelează la instanță
Liderul liberal a mai adăugat că nimic din ce a fost stipulat în protocol nu a fost respectat de USL. „Dimpotrivă, există angajați ai PSD, care nu fac altceva decât să împroaște cu noroi în noi și îmi rezerv dreptul de a-i acționa în justiție”, a mai spus Sorin Frunzăverde.