Marcel Vela: “O pierdere pentru Caransebeş, un câştig pentru judeţ”

Ilie Iova, viceprimarul oraşului de pe Timiş şi Sebeş în ultimii patru ani, îşi mută biroul la Consiliul Judeţean, fiind ales, alături de Ionesie Ghiorghioni, în funcţia de vicepreşedinte al legislativului judeţean.

 

Temerarul Coco Galescu a preluat ieri în mod oficial fotoliul de viceprimar al Caransebeşului de la Ilie Iova, acesta din urmă despărţindu-se cu greu de echipa cu care a lucrat timp de patru ani. “Pentru mine, ziua de sâmbătă a fost una specială, în sensul că, atunci când ar fi trebuit să am o anumită stare de bucurie, eram trist în egală măsură. Vorbesc de tristeţe pentru că părăsesc o echipă nemaipomenită. Aş vrea să-i mulţumesc pe această cale domnului primar că, acum patru ani, mi-a propus să particip la acest proiect. Eu sper să nu-i fi dezamăgit nici pe cei care mi-au acordat votul, nici pe domnul primar, şi vă asigur că, acolo unde sunt, voi rămâne întotdeauna caransebeşean”, a spus Iova.

Primarul Marcel Vela a avut la rândul său cuvinte de laudă la adresa actualului vice al administraţiei judeţene. „Vreau să fac un gest de onoare, să-i mulţumesc viceprimarului Bebe Iova, pentru activitatea depusă în ultimii patru ani. O spun din tot sufletul, am făcut cea mai bună echipă cu Bebe, un om extraordinar. Pentru că acum este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, vă spun că este o pierdere pentru Primăria Caransebeş, dar un mare câştig pentru întregul judeţ”, a replicat Vela.