SORIN FRUNZĂVERDE: „Nu se mai poate întâmpla nimic. Dreapta română este unită!”

Vicepreședintele PNL a făcut mai multe declarații pe tema fuziunii cu PDL. Liderul de la Palatul Administrativ este convins de faptul că, la ora actuală, Alianța Creștin Liberală este cea mai puternică formațiune politică din România.

Liderii liberali și cei ai PDL au stat la aceeași masă pentru prima dată săptămâna trecută, astfel că rezultatul semnării documentelor la nivel central pare să prindă contur și în Caraș-Severin. Democrat-liberalii au declarat în repetate rânduri pentru www.expressdebanat.ro că proiectul „dreptei” este mai important decât orice orgoliu al membrilor de partid. Asta, întrucât în 2012, președintele PDL la vremea respectivă, Sorin Frunzăverde, a părăsit formațiunea, alături de un număr semnificativ de primari.

„Ceea ce am afirmat în primăvara lui 2012, s-a realizat acum, în 2014, la Congresul de fuziune, așa cum le place unor colegi de-ai mei să spună. Marele Partid Național Liberal este creat, există, nu se poate întâmpla nimic de acum înainte. Dreapta română este unită! Este un proiect pe care l-am inițiat în primăvara lui 2012, așa i-am spus și atunci, dreapta română. Am spus și atunci că dreapta română se va uni în jurul Partidului Național Liberal. Iată că s-a unit în interiorul a ceea ce astăzi spunem că este marele Partid Național Liberal și, dacă îmi permiteți, cred că este cea mai puternică formațiune politică din România în acest moment, a declarat Sorin Frunzăverde, vicepreședintele PNL Caraș-Severin, în urma conferinței de presă care a vizat bifarea unei noi etape în cadrul Proiectului Sistem integrat de management al deșeurilor.