„Cred că pe Blaga acesta îl obsedez!”

Vicepreședintele PNL este convins că în perioada următoare mulți oameni de valoare din PDL vor părăsi partidul, îndreptându-se spre Partidul Național Liberal. Potrivit lui Sorin Frunzăverde, doar slugile vor rămâne acolo unde sunt acum.

La cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o, vicepreședintele liberal s-a referirit la declarațiile pe care le-a făcut Vasile Blaga la adresa lui. Întrebat cum comentează afirmația fostului său coleg: „Stănișoară și Frunzăverde nu vor reprezenta niciodată partidul cu care se va intra în discuții”, liderul liberal a declarat că nimeni nu a luat vreodată în calcul o posibilă negociere cu Blaga.

„Cred că pe Blaga acesta îl obsedez de-a dreptul! Tot timpul face referire la mine. În primul rând, nu își dorește nimeni să mai intre în PDL. Nu știu la ce se referă! Nu cred că el poate să pună vreo condiție Partidului Național Liberal. Exclus! În al treilea rând, nu va mai sta cineva în negocieri cu Blaga pentru că, dacă va fi ales președinte al partidului, îl va aduce, din nefericire, la 7 la sută. Și celelalte variante, Udrea sau Macovei, sunt la fel. În al patrulea rând, demersul construcției de dreapta în România va continua. Sunt convins că în perioada următoare mulți oameni din PDL, oameni de valoare, oameni care n-au fost slugi în această perioadă vor intra în PNL și vor fi bine primiți”, a concluzionat liderul de la Palatul Administrativ.

Comments

  1. un fraier says:

    Un BAGABOND ,UN MASON ,,,SEFU ORASULUI ,,,CIT IL MAI PUPATI IN CUR

  2. nashpa says:

    E SEFU JUDETULUI ,DECI E UN MASON SI UN BAGABONT SI MAI MARE,,, IL PUPA CA E conCURs… CAND PE FRUNZA CAND PE STEPANESCU