Ce personalități din PSD vin la Reșița!

Cinematograful Dacia găzduiește astăzi Conferința Județeană de Alegeri a PSD Caraș-Severin. Social-democrații au lansat invitații atât colegilor de partid de la nivel central, cât și liderilor politici din alianță, din Caraș-Severin: Sorin Frunzăverde și Marcel Vela.

UPDATE, ora 11:20 

În urmă cu doar câteva momente a început conferința județeană a Partidului Social Democrat. Într-o sală plină până la refuz, membrii social democrați au dat startul întâlnirii prin intonarea imnului românesc alături de solista Maria Didraga.

Se află în sală toți cei care și-au confirmat prezența încă din timpul zilei de ieri. Pe lângă cei trei reprezentanți ai PSD veniți de la București special pentru această acțiune, Gabriel Oprea, Ecaterina Andronescu și senatorul Ilie Sârbu, iau parte la conferință și primarii PSD de la Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Oravița și Reșița. Prezenți pe scenă alături de toți aceștia sunt și președintele Asociației de Tineret PSD, Cătălin Hogea, și președintele Organizației de Femei, Tudorița Nicula. De asemenea, în sală se află și vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, care a fost alături de colegii lui de alianță încă de la debutul lucrărilor.

Chiar în acest moment, președintele PSD Ion Mocioalcă, cel care candidează pentru un nou mandat la cârma partidului, le prezintă celor din sală ordinea de zi a congresului.

UPDATE, ora 7:00

Lucrările Conferinței încep în doar câteva ore, iar la Reșița sunt așteptați câțiva membri marcanți ai partidului. Cei care au confirmat prezența sunt viceprim-ministrul Gabriel Oprea, Ecaterina Andronescu, dar și senatorul Ilie Sârbu. Deși inițial se zvonea că și premierul Victor Ponta ar veni la Reșița, programul încărcat al acestuia nu i-a permis.

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect!