„Vineri decidem sub ce siglă candidăm”

Partidul Democrat Liberal ia ultimele decizii în ceea ce priveşte alegerile locale, ce vor avea loc în luna iunie. Întrucât la nivel central fiecare filială a primit liberatea de a opta între denumirea partidului şi siglă, în Caraş-Severin, actualii democrat liberali se reunesc vineri ca să stabilească acest aspect. 

Prim-vicepreşedintele PDL, Sorin Frunzăverde a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia a ţinut să facă unele precizări legate de alegerile locale. „Cred că, printr-un act de democraţie internă a partidului, s-a stabilit foarte clar că la nivelul organizaţiilor judeţene se va decide care este forma în care vom candida. Există două asemenea oportunităţi: vom candida sub sigla PDL sau sub sigla Mişcării Populare”, a declarat liderul democrat liberal. În ce priveşte sigla Mişcării Populare, aceasta este o inimă, pe care Sorin Frunzăverde a avansat-o, ca de altfel şi denumirea. „Evident, era natural să adoptăm acest însemn care este unul cvasigeneral european şi este al PPE, din care facem parte. Culoarea rămâne de hotărât la nivelul fiecărei organizaţii”, a adăugat prim-vicepreşedintele PDL.

Decizii judeţene
Pentru că o astfel de decizie nu poate fi luată individual, forul decizional al democrat-liberalilor din judeţ va decide acest lucru. „Vineri, în Biroul Permanent Judeţean vom stabili cum vom candida în Caraş-Severin: sub sigla Mişcării Populare sau PDL. Este firesc ca o asemenea decizie trebuie luată intr-un for decizional”, a adăugat Sorin Frunzăverde. Tot vineri, liderii PDL din judeţ decid şi însemnul care îi va reprezenta la alegerile locale din luna iunie.

 

Comments

  1. ion says:

    Pot sa candideze si sub sigla ONU ca nu-i mai alege nici dracul

  2. ovidiu says:

    sa candideze sub sigla pompelor funebre ca atunci poate il va alege cei care au raposat cu toate ca nu cred.