FOTO Tineretul PSD a sărbătorit femeia

Membrii Organizaţiei Municipale a PSD le-au vizitat astăzi pe angajatele fabricii de confecţii din zona Renk. Doamnele au primit flori şi urări pentru o primăvară frumoasă şi s-au bucurat de surpriza oferită de pesedişti.

Consilierul local al PSD, Ioan Benga, alături de tinerii din organizaţia municipală a partidului s-au gândit să facă un gest frumos pentru doamnele şi domnişoarele sărbătorite la început de primăvară. Pesediştii le-au aşteptat pe angajatele fabricii de confecţii în pauza de masă,  cu braţele pline de flori şi cu gânduri bune. „Organizaţia Municipală PSD, în semn de respect pentru femeia-mamă, femeia-muncitoare, a venit să ofere o floare, în locul unor sentimente pentru zile mai bune. În viaţa femeilor din România trebuie să se producă neapărat o schimbare. Gradul lor de nemulţumire este mare de tot, la fel şi greutăţile pe care le întâmpină din partea societăţii. Considerăm că femeia trebuie repusă pe o altă poziţie, trebuie ajutată şi are nevoie de încredere. Ea este motorul societăţii din multe puncte de vedere”, a declarat consilierul PSD Ioan Benga.

Ca să fie siguri că gestul lor va ajunge la doamnele vizate, membrii PSD au luat iniţiativa cu o zi mai devreme, având în vedere că mâine ar fi riscat să nu le mai găsească la lucru pe sărbătorite. Totuşi, acţiunile continuă şi mâine, când pesediştii vor împărţi flori în centrul oraşului. „Mâine avem o acţiune pe partea de sus a oraşului, vom oferi flori femeilor de pe stradă, dar vom merge şi la instituţiile publice. Toate femeile au dreptul să primească o floare care să le facă să zâmbească măcar preţ de câteva clipe, pentru că trăiesc într-o ţară care în momentul de faţă nu le oferă decât foarte puţine lucruri”, a mai spus Ioan Benga.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629167938882″]