La PDL Reşiţa, primăvara începe cu Doru Dinu Glăvan

În cadrul conferinţei organizate de Mărţişor, odată cu venirea primăverii, la PDL Reşiţa au apărut şi semne de începere a campaniei pentru alegerile locale din iunie. Pedeliştii au promis că în perioada imediat următoare vor ieşi la conferinţe alături de Doru Dinu Glăvan, chiar dacă acesta nu este încă membru de partid.

Preşedintele organizaţiei municipale a PDL, Vali Rusu, s-a grăbit să-l anunţe drept candidat la primărie pe Doru Dinu Glăvan încă de acum două săptămâni, punându-l pe acesta într-o poziţie delicată din cauza funcţiei publice pe care a deţinut-o până ieri. Informaţia a fost confirmată acum câteva zile şi de preşedintele PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, iar după data de 1 martie Doru Dinu Glăvan nu mai este salariat al Societăţii Române de Radiodifuziune, după cum însuşi a declarat. Astfel că, liberal-democraţii sunt gata de campanie. Tot Vali Rusu a fost primul care şi-a exprimat susţinerea pentru candidatul pe care îl vede deja instalat la primărie. „Pentru noi prima zi de primăvară este şi prima zi de când Doru Dinu Glăvan începe să se ocupe de problemele Reşiţei, bazându-se pe sprijinul nostru”, a declarat Vali Rusu.

Nu au lipsit, desigur, încercările deloc subtile de a-l pune într-o lumină proastă pe primarul în exerciţiu, Mihai Stepanescu. „Nu avem nici un motiv de bucurie odată cu venirea primăverii. Dacă am ieşit cu bine din iarnă este doar datorită vremii frumoase şi lui Dumnezeu. Sperăm că ne va lăsa acest primari să construim ceva pentru Reşiţa, alături de Doru Dinu Glăvan”, a mai spus acesta.

La solicitările jurnaliştilor, Vali Rusu a promis că, în cel mai scurt timp, la conferinţele partidului va fi prezent şi candidatul PDL la Primăria Reşiţa. Întrebat însă dacă Doru Dinu Glăvan a semnat adeziunea la partid, deputatul nu a avut încotro decât recunoască faptul că acest lucru nu s-a întâmplat încă.

 

Comments

 1. nicky says:

  Hai lasati ! Chiar se ocupa de problemele Resitei? Inseamna ca are el o mare problema de sanatate mintala

 2. paula says:

  La varsta lui arata exact ca un ghiocel.Trista primavara pentru PDL!

 3. Chung Norris says:

  Succes Doru Dinu Glavan! Probleme sunt o gramada in orasul asta, iar toate meciurile incep de la 0-0.

 4. CEZAR says:

  Are SANSE MARI sa traga lista de consilieri pdl IN JOS lucru care este evident avand in vedere somitatile din pdl care au dus acest oras pe CULMILE FALIMENTULUI .Nu e mare lucru sa aduca si orasul in INSOLVENTA dar vorba aia nu conteaza cine voteaza ci conteaza cine numara.
  SPER ca resitenii sa vina intr-un numar cat mai mare la vot in iunie SA FACA DIFERENTA !!!

 5. iulian says:

  Pt ca stiti ca oricum nu va voteaza nimeni e normal sa-l sacrificati pe batranelul asta ,ca de ,tre sa aveti un nominalizat .. ..vreti sa va folositi de el . Dar domnul Glevan cred ca are probleme grave cu capul daca nu-si da seama in ce se baga si ca va folositi de el !! ..Cine credeti voi ca mai voteaza PDL ???..voi toti aveti o problema daca nu intelegeti ca nimeni nu va vrea …hotilor ..!!!