Frunzăverde, despre creşterea salariilor

Prim-vicepreședintele PD-L, Sorin Frunzăverde a făcut marți câteva clarificări cu privire la declarația pe care a dat-o, luni, posturilor centrale, cu privire la creșterea veniturilor în perioada următoare.  

Prim-vicepreședintele PD-L la nivel central, Sorin Frunzăverde a revenit astăzi cu câteva precizări referitoare la declarația dată luni. „În coaliție nu s-a discutat niciun procent de creștere a salariilor și a pensiilor, dar era firesc ca la nivelul coaliției să se aibă în vedere situația creșterilor. Discuția a fost una aprofundată. La momentul actual, ne punem problema sustenabilității creșterii salariilor și pensiilor. Scrisoarea semnată de Guvern și FMI presupune această creștere. Nici Boc nu spune că nu se poate aplica o asemenea majorare, dar e precaut. Este firesc să fie așa!”, a spus marți, la Reșița, prim-vicepreședintele PD-L.

Acesta a adăugat că nimeni nu poate critica o astfel de decizie. Nici măcar opoziția! „Orice om politic responsabil din România nu poate doar să salute faptul că aducem un confort financiar. Procentele de majorare, repet, nu s-au discutat, dar termenul discuției va fi luna aprilie. Probabil, asta deranjează unii oameni politici”, a subliniat Frunzăverde. Liderul democrat-liberal a precizat că majorarea se va opera pentru că oamenii au nevoie de îmbunătățirea nivelului de trai, iar PD-L este o grupare politică ce are ca responsabilitate analiza acestui subiect.