UNPR susţine protestele din centrul Reşiţei

untitled design set 970x90 px

Organizaţia judeţeană Caraş-Severin a Uniunii Naţionale pentru Progresul României se declară solidară cu toţi protestatarii din centrul Reşiţei, dar şi cu cei de la Caransebeş şi Moldova Nouă care, de 20 de zile, îşi exprimă nemulţumirile faţă de actuala guvernare.

Deputatul Ion Tabugan, preşedintele UNPR Caraş-Severin, a fost iniţial mai rezervat în declaraţii atunci când i s-a solicitat să comenteze mişcările de protest care au loc peste tot în ţară. Acum însă, este de acord cu oamenii care au ales să-şi strige nemulţumirea în stradă. “În coaliţia din care facem acum parte contribuim la stabilitatea economică a României care, din păcate, trebuie să recunoaştem, nu se regăseşte în buzunarele românilor, însă, ea există în economia mare. Grecia şi Italia au avut la conducere partide politice care nu au ştiut să se adune pentru interesul naţional şi acum plătesc o factură socială mult mai grea. În unele ţări europene se apelează la guverne de tehnocraţi, pentru că partidele lor au eşuat”, a declarat Tabugan.

Liderul din Caraş-Severin spune că UNPR a aceeptat să facă parte din coaliţia de guvernare chiar cu riscul de a pierde voturi la viitoarele alegeri. “Nu a fost în interesul nostru să participăm la această guvernare. Ne era mai uşor să criticăm din Parlament şi pe la televiziuni Guvernul, cu siguranţă creşteam mult mai mult şi în sondaje. Dar, asta ar fi fost împotriva interesului naţional. Am participat la această guvernare ca stabilizator şi catalizator politic. Noi avem, de fapt, rolul de amortizor social. Şi, prin participarea noastră la guvernare, nu am permis să se renunţe la pensia minimă, la indemnizaţia pentru creşterea copilului, alocaţia de stat pentru copii şi drepturile persoanelor cu handicap”, a mai spus Tabugan.
Acesta a făcut din nou referire şi la Legea solidarităţii sociale, o taxă pe averile mari aplicată pe o perioadă de trei ani.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/