Sorin Drăgoi renunță la șefia PNL Dumbrăvița, după ce a pierdut alegerile pentru primărie și nu a prins loc nici în CL

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița a anunțat că renunță la conducerea filialei comunei din vecinătatea Timișoarei. „Voi merge mai departe cu o nouă provocare”, a anunțat Sorin Drăgoi. 

Apropiat al fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu, Sorin Drăgoi i-a fost consilier personal acestuia, apoi a fost numit președinte la ACS Poli Timișoara și, ulterior, city-manager al orașului de pe Bega. Drăgoi s-a alăturat liberalilor în urmă cu doi ani.

„Uneori am fost dezamăgit de oamenii de lângă mine. Am trecut împreună de alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare. Am avut o campanie la locale ca de «prezidențiale» cum îmi spunea, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL România. Au fost evenimente și întâlniri ce au marcat viața comunității și am legat prietenii sincere. Demisionez din funcția de Președinte al PNL Dumbrăvița și voi merge mai departe cu o nouă provocare. Sper ca noua clasă politică din comuna noastră să lucreze pentru oameni și să aducă locul unde trăim la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.”, a scris Sorin Drăgoi pe Facebook.

1000x100 (4)

La alegerile locale din 27 septembrie, Sorin Drăgoi a candidat din partea PNL la Primăria Dumbrăvița. A pierdut alegerile în fața lui Horia Bugarin, de la USR PLUS, obținând doar 858 de voturi. Drăgoi nu a reușit să intre nici măcar în CL, din cauză că nu a avut depus, în dosarul de validare, cazierul.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/