Sorin Bălu: ,,În fotbal, niciodată nu este totul corect!”

Antrenorul lui FC Caransebeş se declară mulţumit de parcursul echipei sale în primele trei etape ale campionatului Ligii a II-a, dar consideră că zestrea de puncte ar fi trebuit să fie mai bogată.

Gugulanii au o victorie şi două egaluri în acest start de sezon, dar Sorin Bălu nu poate trece prea uşor cu vederea faptul că FC Caransebeş, cu puţin mai multă şansă, ar fi fost acum lidera clasamentului în Seria a II-a. Ocaziile deloc puţine din meciul cu Unirea Tărlungeni, dar rămase nefructificate, i-au privat pe bănăţeni de o clasare istorică. ,,A fost un meci greu, aşa cum anticipam, pentru că Unirea este o echipă extrem de incomodă, foarte bine aşezată în teren din punct de vedere defensiv, iar în faţă dispune de doi jucători, spun eu, peste media Ligii a II-a, Elek şi Liviu Nicolae, care ne-au hărţuit în permanenţă. Consider că rezultatul nu este echitabil, dat fiind faptul că noi am avut cinci ocazii mari de tot, dar în fotbal niciodată nu este totul corect, adică echipa mai bună să câştige. În final puteam chiar să pierdem dacă portarul Coca nu avea o intervenţie foarte bună la şutul lui Nicolae. Per ansamblu, vreau să-mi felicit jucătorii pentru dorinţă. Efortul a fost mare, s-au resimţit foarte tare asupra evoluţiei noastre şi cele 120 de minute de marţi, din cupă, cu Reşiţa, însă noi suntem o echipă nou promovată şi, adunând punct după punct, mergem mai departe să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Sorin Bălu la finele partidei cu Unirea Tărlungeni, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Daniel Bona, tehnicianul Unirii, s-a declarat mulţumit de scor, nu însă şi de jocul elevilor săi. ,,A fost un meci echilibrat, echipa gazdă a avut două-trei situaţii de gol pe care le-a rezolvat portarul nostru. Eu spun că am făcut un meci mult mai slab decât în primele două etape, cu Oltul şi Timişoara, dar spre bucuria noastră am plecat cu un punct de la Caransebeş. Ambele echipe au resimţit efortul depus în Cupa României, dar au avut teamă una de cealaltă, mai mult ne-am blocat unii pe ceilalţi. Noi am jucat mai slab pe fază de atac, dar sunt bucuros că am plecat de la Caransebeş cu un punct”, a subliniat Bona.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    O declaratie a lui Bali, echilibrata, corecta, la obiecta, asa cum ii sta bine unui antrenor in ascensiune.