Sondajul PNL, o palmă dată de senatorul Vela primarului Borcean

Nu ratati

Liderul grupului social-democrat din Consiliul Local Caransebeș, Florin Bogdea, consideră că sondajul PNL nu este unul real și nu evidențiază ceea ce se întâmplă în Caransebeș.

Sondajul de opinie realizat la comanda PNL Caransebeș în municipiul Caransebeș le retează din start orice speranță social-democraților de a prelua fotoliul de primar în 2020.

Florin Bogdea ne-a declarat că nu a avut nicio  așteptare de la acest sondaj pentru că nu e relevant:

“Nici nu ne așteptam ca PNL să ne pună într-o postură foarte bună, într-un sondaj realizat de ei, ținând cont de faptul că noi toți nu facem 10 % în sondajul lor mai ales că la alegerile trecute a fost o diferență foarte mică între PNL și PSD, iar PNL a pierdut la alegerile parlamentare pe Caransebeș. La procentul la care m-au pus, pe mine mă onorează pentru că vine din partea lor și mă face să mă gândesc chiar la o viitoare candidatură la Primăria Caransebeș. Lăsând gluma la o parte, PSD Caransebeș va face un sondaj serios în care cel mai bine cotat în sondaje va fi candidatul pe care-l vom susține la Primăria Municipiului Caransebeș. Cred că acest sondaj este o palmă dată primarului Felix Borcean de senatorul Marcel Vela și mai puțin afectează imaginea PSD, întrucât nu cred ca oamenii se așteptau ca în acest sondaj noi să fim pe locuri fruntașe”, a declarat Florin Bogdea.

Liderul PSD din Caransebeș cunoaște rezultatul sondajului care este mai amănunțit și spune că atât Felix Borcean cât și Marcel Vela sunt fruntași la anumite puncte negative din sondaj:

”În sondajul lor mai există o întrebare, care este cel mai corupt politician din Caransebeș, la care, spre surprinderea mea, apare Felix Borcean pe primul loc și Marcel Vela pe locul II, iar la cine minte cel mai mult tot cei doi sunt campionii de pe primele două poziții”, declară Florin Bogdea.

Orice sondaj făcut în acest moment, când PSD-ul se frământă, nu este relevant, mai ales că mai este mult până în 2020, mai adaugă consilierul PSD în Consiliul Local Caransebeș, Florin Bogdea.