Toți parlamentarii de Caraș-Severin îi cer lui Dragnea să plece! Inclusiv Luminița Jivan?! [UPDATE]

Senatorul PSD de Caraș-Severin Ionuț Chisăliță, a declarat corespondentului MEDIAFAX că toți parlamentarii din județ au fost de acord ca liderul filialei, Ion Mocioalcă, să semneze scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea.

„Noi vom avea azi un comitet executiv în județul Caraș-Severin, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, este adevărat că înainte s-a consultat cu parlamentarii. Noi am fost de acord să semneze scrisoarea respectivă, prin care se cere demisia domnului Liviu Dragnea, urmând ca mâine astăzi să luăm o decizie în comitetul executiv, cu care se va merge vineri la Comitetul Executiv Național”, a afirmat Ionuț Chisăliță, senator PSD de Caraș-Severin.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu. O adevărată lovitură pentru Liviu Dragnea ar fi ca documentul respectiv să fie semnat și de deputatul Luminița Jivan, despre care se știe ca a fost în permanență în anturajul președintelui PSD și al Vioricăi Dăncilă.

 

UPDATE, ora 14.00

Spânu nu e marioneta lui Dragnea! Rămâne cu Mocioalcă!

Luminița Jivan e singurul parlamentar de Caraș-Severin care se împotrivește plecării lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și a Camerei Deputaților. După Mocioalcă și Chisăliță, Spânu a anunțat și el în ce tabără se situează.

„Susțin demersul președintelui PSD Caraș-Severin,  Ion Mocioalcă, acela de a salva PSD și solicit la rându-mi, revenirea  la modul colegial și democratic de luare a deciziilor în partid, coerență în actul de guvernare. Suntem reprezentanții intereselor cetățenilor în  Parlamentul României, nu  marionetă!”, a scris deputatul pe blogul său.

Spânu amintește că PSD e cea mai puternică forță politică a României și e convins că va păstra  guvernarea. „Vom salva PSD și tocmai de aceea, pentru a ne ridica la  nivelul așteptărilor românilor care ne-au învestit cu încredere, nu vom sta pasivi, dimpotrivă, luăm atitudine! Schimbări se impun!”, a mai afirmat parlamentarul.