Sondajul comandat de PNL Caraș-Severin, unul „ticluit”!

Președintele PNL Caransebeș, Felix Borcean, primar al municipiului, consideră că sondajul comandat de PNL Caraș-Severin, în care imaginea sa nu este foarte apreciată de caransebeșeni, a fost unul ”ticluit”.

În redacția Express de Banat, Felix Borcean a spus că nu știe cine a ticluit acest sondaj, dar că persoanele care apar în acest sondaj nu au fost consultate. „Eu am înțeles acest sondaj ca o inițiativă liberală la nivel național, pentru sondarea primarilor din toată țară printr-o companie autorizată. Termenul pentru efectuarea acestui sondaj este sfârșitul anului, de aceea, la Reșița de exemplu, încă nu s-a făcut sondarea. Știu că principalii actori trebuiau să fie primarii PNL. Vreau să mă refer și la seriozitatea sondajului, pentru că am aflat de la unele persoane, care au fost intervievate, că a fost un pic de fușerai. Adică, fiind un sondaj cu multe întrebări, oamenii nu prea au avut răbdare să răspundă până la final sau foarte atent la toate întrebările”, menționează Felix Borcean. Edilul a mai spus că s-ar fi așteptat ca, la suma care a fost plătită pentru sondaj, firma atât de serioasă cum se pretinde BCS – ul (Biroul de Cercetări Sociale), să realizeze și un sondaj pe măsura așteptărilor.

Cum din sondaj Marcel Vela apare ca fiind cel mai cunoscut liberal din județ, Felix Borcean spune că este aproape firesc, pentru că, pe lângă faptul că a fost primar 12 ani, președintele PNL Caraș-Severin Marcel Vela este un personaj activ de mai bine de 20 de ani pe scena politică județeană și națională, în timp ce el este doar de doi ani în această postură.