Sondaj PSD: Anca Pascu, candidată pentru Primăria Bocșa!

Social-democrații din Bocșa încearcă să profite de ruptura Cismăneanțu-Borozan și de circul din tabăra liberalilor pentru a pune din nou mâna pe primărie!

Actualul edil-șef al Bocșei, Eugen Cismăneanțu, părea și încă pare greu de urnit din fotoliul de primar, în ciuda evenimentelor din ultima vreme, care confirmă că în PNL Bocșa s-au format mai multe tabere. De războiul dintre Cismăneanțu și fostul de acum viceprimar, Constantin Borozan, dar și de țeapa pe care și-a luat-o Marian Bocșan de la colegii de partid ar putea profita social-democrații, care sunt convinși că scandalul va coborî mult PNL-ul în preferințele bocșenilor. Numai că și aici lucrurile sunt încurcate. Dacă în PNL Bocșa scandalul e abia la început, iar mișcări importante de trupe se anunță spre PSRo-ul lui Mircea Geoană, PSD-ul e în genunchi în momentul de față. Și asta, și datorită Măriuței Simionescu, rămasă singurul social-democrat în Consiliul Local Bocșa, acolo unde a propus ca viceprimar un… liberal!

Variantele PSD-ului pentru Primăria Bocșa nu sunt prea multe. Chiar în aceste zile, social-democrații fac un sondaj la nivelul orașului, sondaj care, pe surse, ar da-o drept câștigător detașat pe Anca Pascu, soția fostului primar Mirel Pascu. Directoare la Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocșa, Anca Pascu pare să se bucure de o imagine bună și de credibilitate în rândul celor mai mulți dintre cei care au răspuns sondajului PSD. Ca atare, cel mai probabil, pentru Primăria Bocșa PSD va miza pe Anca Pascu, în condițiile în care celelalte variante propuse nu ar fi înregistrat decât câteva procente.