Românii au ajuns un fel de slugi ale puterilor străine! Trebuia să rămânem rupți de UE!

Președintele PNȚCD Caraș-Severin, Dan Sîrbu, deplânge situația tristă în care a ajuns România și se întreabă dacă aderarea la Uniunea Europeană a fost chiar cea mai inspirată decizie politică!

Sîrbu, care a anunțat că va renunța la șefia partidului odată cu alegerile ce vor avea loc în PNȚCD, încearcă să propulseze în Consiliul Județean Caraș-Severin trei țărăniști, în ciuda faptului că au trecut foarte mulți ani de când PNȚCD nu a mai avut reprezentanți. Până la definitivarea listei pentru Consiliul Județean, Sîrbu încearcă să readucă în atenție principiile de bază ale PNȚCD, partid care trebuie resuscitat în Caraș-Severin.

„Sunt trist că în România anului 2016 este tot mai evident că românii au ajuns un fel de slugi ale puterilor străine. Încep să mă gândesc dacă nu cumva în momentul în care ne-am rupt de Moscova trebuia să rămânem rupți și de UE. Americanii, mai nou, au zeci de mii de hectare de teren. România e vândută la bucată, iar națiunea română e îndepărtată de dreptul ei de a trăi independent pe acest teritoriu, lucru care din punctul de vedere al PNȚCD este inadmisibil. Tocmai pe aceste principii ne orientăm politica. Este o rușine pentru cei care au aruncat în derizoriu sintagma «naționalist». Nu trebuie să ne fie rușine de această sintagmă și noi o vom promova mai mult decât oricând de acum încolo. Un alt principiu pe care ne vom axa politica este cel al creștinismului, al apărării valorilor creștine, pentru că asistăm din ce în ce mai tare la invazia musulmană și a curentelor anticreștine”, a declarat Sîrbu.