SONDAJ PNL: Felix Borcean e un primar slab, dar mai câștigă un mandat! Caransebeșenii l-ar prefera pe Vela!

explo 1000x200

Actualul primar al Caransebeșului are toate motivele să-și facă griji după numai doi ani de mandat, potrivit cifrelor din sondajul comandat de PNL, dar pe de altă parte poate fi sigur că va câștiga și în 2020. Cu condiția ca Marcel Vela să nu-și dorească să revină și să nu apară vreun candidat-surpriză!

Potrivit sondajului făcut la solicitarea PNL în municipiul de pe Timiș și Sebeș, 32,7% dintre repondenți îl consideră pe primarul Felix Borcean un bun gospodar. Într-un procent de 42,5% însă, actualul edil e văzut drept un slab administrator, iar 24,8% nu știu să aprecieze în vreun fel activitatea acestuia la Primăria Caransebeș. În același sondaj, 55,4% dintre intervievați au spus că Borcean este apropiat de oameni. Alte 19 procente îl etichetează ca fiind distant și arogant. Dacă ar candida pentru un nou mandat de primar, doar 31,3% l-ar vota, în timp ce un procent de 36,3% ar pune ștampila pe un alt candidat decât Felix Borcean. 32,4% dintre cei care au răspuns sondajului comandat de liberali încă nu s-au hotărât dacă să-l voteze sau nu pe actualul edil.

La întrebarea „Cine ați dori să fie primarul orașului Caransebeș după anul 2020?”, cei mai mulți dintre cei care au răspuns l-au nominalizat pe Marcel Vela. Mai exact, 36,3%! Felix Borcean ar fi votat de 19,8% dintre alegători, în timp ce social-democratul Ilie Iova ar strânge doar 6,2 procente. Citymanagerul Andrei Ungur apare în sondaj cu 0,2%, liderul consilierilor locali PSD Florin Bogdea cu doar 0,5%, în timp ce Silviu Hurduzeu, actualul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, abia ar strânge 1% din voturi. Marius Isac, viceprimarul Caransebeșului în momentul de față, figurează cu 1,2% din opțiuni, mai puțin decât Ilie Buzescu, care are 1,4 procente, și Petru Schinteie, cu 2,4 procente. Aproape 4% dintre cei care au răspuns sondajului nu vor participa la vot, iar alte 27 de procente sunt nehotărâți.

banner 970 x 250