Şomerii reşiţeni, chemaţi la recrutare

Reşiţenii care se află în căutarea unei slujbe sunt aşteptaţi miercuri, 25 aprilie, la sediul Primăriei Reşiţa, la o întâlnire cu firma Trimsol. Specializată pe confecţionarea de huse pentru autoturisme, compania are în plan ca până în 2012 să dea de lucru câtorva sute de oameni.

Reprezentanţii Trimsol România vor fi prezenţi la sediul primăriei începând cu ora 15.00. Firma, care intenţionează să deschidă în cel mai scurt timp un punct de lucru în Reşiţa, se află momentan în căutare de personal. Pentru început, este nevoie de o sută de muncitori calificaţi în cusut, pentru prima linie de producţie. Spre sfârşitul anului 2012 compania prevede noi angajări de personal, fiind nevoie de încă atâţia oameni. Recrutările nu se opresc însă aici, astfel că până în 2013 Trimsol vrea să ofere de lucru unui număr de cinci sute de reşiţeni.

În cadrul întâlnirii de miercuri va avea loc o prezentare a firmei şi specificului acesteia, iar cei interesaţi de un loc de muncă pot depune  cereri si CV-uri. „Menţionăm că acestea se pot depune în continuare şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei municipiului Reşiţa, situat la parterul instituţiei noastre din centrul oraşului, P-ţa 1 Dec 1918 , nr. 1A”, a precizat Marius Bălean, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa.