Pregătirile pentru alegeri intră pe ultima sută de metri în Caraș-Severin

Prefectul de Caraș-Severin, Ioan Sabo, a fost convocat în această dimineață să ia parte la întâlnirea cu ministrul de interne, dar și cu ceilalți reprezentanți ai Guvernului. De asemenea, tot astăzi, președinții birourilor electorale de circumscripţie din judeţ se vor prezenta la Palatul Cultural, ca să primească toate informațiile de care au nevoie pentru data de 10 iunie.

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, astfel că reprezentantul guvernului în teritoriu îi convoacă periodic pe cei ce sunt implicați în procesul electoral. Asta,ca  să se asigure că în Caraș-Severin, lucrurile vor decurge ca la carte. La această oră are loc videoconferința cu prefecții, iar de la ora 12.00, în sala de spectacol a Palatului Cultural, o instruire a celor 77 de preşedinţi ai birourilor electorale de circumscripţie constituite la nivelul judeţului Caraş-Severin, împreună cu locţiitorii lor.

La instruire vor participa preşedintele şi vicepreşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţean Caraş-Severin, Rustin Ciasc şi  Gabriela Stuparu, prefectul judeţului,  Ioan Sabo, subprefectul  Nicolae Verindeanu, şeful IPJ Caraş-Severin, comisar-şef Ion Viorel Iana şi  lt.col. Sorin Axenti, inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

În perioada imediat următoare sunt prevăzute astfel de întâlniri şi cu preşedinţii celor 357 de secţii de votare constituite la nivelul judeţului Caraş-Severin.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Revenim cu amănunte!

 

tmc 640