Doi tineri l-au omorât cu sânge rece pe paznicul bălții de pescuit din Berzovia

Pe malul bălții de la Bervozia, oamenii legii au găsit un cadavru, ieri dimineață. Criminaliștii deplasați la faţa locului au găsit cadavrul paznicului bălții, în vârstă de 62 ani. Acesta prezenta urme de violenţă la nivelul capului, astfel că polițiștii s-au gândit imediat că este vorba despre o crimă.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii. Investigaţiile desfăşurate de echipă au condus la identificarea şi reţinerea a patru bărbaţi suspectaţi de uciderea bărbatului.

„Din cercetări a rezultat faptul că P.CRISTIAN, de 38 ani, V.IONEL, de 19 ani, U.GHEORGHE, de 35 ani şi B.FLORIN, de 39 ani, s-au deplasat la baltă şi, după ce au tăiat gardul împrejmuitor, au întins mai multe plase de pescuit în apă. Fiind surprinşi de paznic, P.CRISTIAN şi V.IONEL l-au imobilizat şi l-au lovit pe bărbat, leziuni ce au condus la decesul acestuia”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru, doi dintre aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, complicitate la furt calificat şi braconaj piscicol, iar ceilalţi doi pentru complicitate la furt calificat şi braconaj piscicol.

Astăzi, doi dintre tineri vor fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

 

Comments

 1. Alex says:

  Sper sa putrezeasca in pușcărie, sunt cei mai nenorociti din Berzovia. Tot neamul Popescu asta au facut toată viața lor, Titi Popescu (criminalul), dar mai au 3 frați, dintre care doar unul este un tip ok si anume Dorel, restul de doi , adică unflatul de Mugurel si Remi sunt exact ca si criminalul.Mai au avut un unchi care a murit anul trecut ,Tavi, care era un betivan notoriu , pus pe scandal tot timpul.Ceilalti trei dintre criminali sunt alți nenorociti puși mereu pe scandal , cearta si furaciuni.Fratii Popescu au mai avut un incident asemanator acum câțiva ani când au bătut foarte rau un băiat din Bocsa, pe băiatul profesorului Gruia. Prin urmare , eu personal sper sa putrezeasca acolo , si mai sper sa ajungă acolo si frații lor.

 2. Costel says:

  1. omor deosebit de grav !
  2. procurorul criminalist, nu a coordonat nimic pentru a duce la identificarea autorilor ! toata treaba a facut-o politia Bocsa, au gasit autorii si probe infailibile pentru acuzarea acestora, pentru fapta de omor deosebit de grav.
  3. rusine Teaca ! in nemernicia lui acest retard al sistemului , a optat pentru cea mai ieftina incadrare prevazuta de Codul Penl, a optat pentru a merge cu vinovatia doar impotriva unui singur autotor si pentru o icadrere atipica pentru situatia reala de fapt “lovituri cauzatoare de moarte”.
  In urma probelor administrate rezulta clar ca un grup organizat , format din 4 persoane implicate direct, ataca paznicul unei balti private pentru a bracona linistiti. Paznicul este batut cu violenta de neimaginat (sa va observa din expertiza medicului legist), dupa omor revin la locul faptei pentru a incerca sa-si ascunda urmele,
  Cu toate ca autori isi recunosc gradual participatia, dupa cele 24 de ore este mentinut in stare privativa de libertate, doar un singur participant la crima, probabil cel mai neansemnat si care are un cazier mai prezentabil, faptele din minorat nefind contabilizate. Pentru mine cetatean al judetului este inadmisibil
  ca un om sa fie omorat cu bestialitate . Un procuror, incapabil, in opozitie cu probele evidente, alege o incadrare ieftina datorita faptului ca nu este capabil sa redaceze un rechizitoriu pentru 4 sau mai multe persoane, sunt speriat !!!!!!!!
  Fac apel la toata mass-media semnalati cum se cuvine asfel de cazuri, maine in situatia paznicului poate fi, fratele, tatal, sora noastra !

 3. Costel says:

  Criminalii sunt liberi domnilor, asa cum spunea antevorbitorul meu aceasta bruta Popescu ! care a nenorocita pana in prezent zeci de oameni e liber la ora asta !

 4. Valentina says:

  NU ESTE ADMIS ASA CEVA!! Cum adica arestare preventiva?! Ei acum sunt acasa bine mersi si omul ala e la 2 metri sub pamant! Sunteti incompetenti , nu realizati ce inseamna a omora un om!? suntem in jungla ,ne omoram intre noi pt mancare! Vai de capul si de viata lor! Ieri a fost inmormantat omul ala si ieri le-a dat drumul lu aia .Toti merita inchisi chiar si cei 2 complici pt ca ei i-au dus cu masina. Iar cei 2 care l-au omorat merita sa moara in cele mai groaznice chinuri!! Procurorii si avocatii merg numai pe minciuni si pe bani,asa toti criminalii stau pe strada.Un copil de 19 ani sa omoare un om.. PEDEAPSA CAPITALA!

 5. Costel says:

  draga Valentina, astazi am avut nesansa sa vad criminalii in libertate, ochelari plati, casti in urechi, familia mortului se pregateste de imormantare 🙁 vedeam filme din Columbia , Brazilia nu credeam ca vom ajunge si noi acolo. Eu sunt speriat, voi ?

 6. mady says:

  toti oameni gresesc noi nu suntem DUMNEZEU sa ii judecam… fiecare gresim mai mult sau putin… eu merg pe moot_ul ,,eu gresesc eu platesc,,