Soluții de reinventarea managementului, la SIM 2023 Timișoara

conferinta internationala de management sim 2023 timisoara
timisoara capitala 2023

Specialiști de pe mai multe continente s-au reunit la Timișoara, la SIM 2032, și au căutat soluții pentru managementul în perioade de criză.

Găzduit de Universitatea Politehnica Timișoara, Simpozionului Internațional de Management a ajuns la ediția cu numărul XVII. Tema a fost una de actualitate: reinventarea managementului în vremuri tulburi.

Conferința SIM aduce împreună, la fiecare doi ani cercetători, profesori și profesioniști în domeniul managementului pentru a prezenta și discuta ultimele tendințe și descoperiri din domeniu. Conferința are un profil international, astfel încât fiecare ediție a întâmpinat cercetători de calitate din afara granițelor noastre din țări precum Statele Unite, Franța, Italia, Ungaria, Serbia, Cehia.

Ediția din acest an are 100 de participanți România, Slovenia, Italia, Polonia, Rusia, Serbia, Israel, Croația sau Iordania și și-a propus să supună dezbaterii probleme de management în perioade de criză, astfel încât organizatorii se așteaptă la discuții fructuoase referitoare la rolul managemenetului într-un mediu ce se află în continuă schimbare. Ca în fiecare an, prezentările vor fi publicate cu edituri și jurnale academice prestigioase din domeniu.

Cuib de vise 1000x100