Soluție mai ieftină! Întreținerea fântânilor din Lugoj va fi atribuită direct către Meridian 22

Autoritățile locale din Lugoj vor aloca mai puțini bani pentru întreținerea fântânilor publice din oraș. Municipalitatea lugojeană nu va mai da 800.000 de lei pentru fântânile publice din Lugoj, după ce primarul Claudiu Buciu a propus scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului legat de contractul multianual de întreținere a celor 38 de fântâni publice cu apă potabilă, forate pe raza municipiului Lugoj.

Până acum, lucrările de reparații și întreținere a celor 38 de fântâni au fost contractate de firma „Formin” Caransebeș, începând cu luna noiembrie a anului 2017, pe o durată de patru ani. Costurile programului în perioada 2017-2021 au fost de 1.273.000 lei.

Primarul municipiului Lugoj spune că, de acum înainte, dorește atribuirea lucrărilor respective societății Meridian 22. „Legea permite, prin compania noastră, o atribuire directă, fără licitație. Noi am rugat Meridianul să evalueze costul lucrărilor și sperăm să rezulte valori mai mici de 400.000 de lei pe an. Contractul cu Formin este semnat, este în curs, firma este serioasă și nu avem nicio obiecție, dar noi dorim să sprijinim financiar Meridianul și, în același timp, să eficientizăm această societate, care este a noastră.”, a precizat primarul Claudiu Buciu.

leader board 728 x 90 px