Soluție de criză! Clubul de carte inEdu se mută online

po 1000x100px (3)

Odată cu criza declanșată de pandemia COVID-19, majoritatea activităților desfășurate la Lugoj s-au mutat online. Este și cazul Clubului de carte inEdu, ai cărui membri au luat hotărârea să nu renunțe la întâlnirile lunare; astfel, acestea vor avea loc virtual.

Prima întâlnire găzduită pe platforma online Zoom a avut loc în luna martie, iar pentru luna în curs iubitorii de carte sunt invitați să participe marți, 28 aprilie, în intervalul orar 17.00-19.00, la întâlnirea cu numărul 16 a clubului de lectură, discuțiile purtându-se pe marginea cărții „Cum să-ți reinventezi viața”.

„Ne adaptăm situației mondiale, respectăm distanța și izolarea și continuăm să citim. Ne menținem astfel o rutină care ne-a adus multiple beneficii. În luna martie am reușit să ne vedem online și a funcționat! Așa că am prins curaj și pentru aprilie mergem mai departe.”, spun organizatorii.

1000x200 dacus 02

Persoanele care doresc să participe sunt invitate să acceseze pagina evenimentului, pe Facebook, la adresa Club de Carte inEdu la Lugoj #16.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px