„Fiecare zi este un bonus pentru mine!”

După ce aproape zece ani nu și-a putut folosi piciorul și a mers în cârje, solistul trupei Cargo nu a renunțat la sporturile extreme. La acest sfârșit de săptămână a încercat să dea dovadă de curaj și atitudine. S-a încris la competiția de biciclete din Munții Semenicului, unde a parcurs un traseu deloc ușor.

Adrian Igrișan, solistul trupei Carogo, s-a înscris cu curaj la maratonul de bicilete de la Gărâna. Acesta a participat la traseul de 30 de kilometri, dar este convins că ar putea să străbată și unul mai dificil de atât. „Am parcurs doar 30 de kilometri. Acum suntem în perioadă de studio, nu merge și studio, și piese noi, și traseu mai lung decât cel pentru care m-am înscris. Oricum, după ce zece ani am stat în cârje, fiecare zi este un bonus pentru mine”, a precizat pentru „Express de Banat”, Adrian Igrișan.

leader board 728 x 90 px

Acesta a aflat de maratonul de bicilete încă de la primele sale ediții, pentru că este un fan al zonei Trei Ape. „Tot vin la Trei Ape cu prietenii, cu familia. De trei ani mă tentează să mă înscriu la concurs, însă până acum nu am avut cum să particip. Sunt mulțumit de timpul pe care l-am scos: am parcurs traseul de 30 de kilometri în circa două ore”, spune solistul trupei Cargo.

Acesta este hotărât să revină și la edițiile viitoare de la Banat Mountain Bike Maraton, astfel încât să se poată înscrie la o probă mai dificilă și să scoată un timp mult mai bun decât cel pe care a reușit să îl obțină.