Șoferul fugar al autoturismului implicat în accidentul în care murit doi migranți s-a predat polițiștilor

acc biled
promovare online Timisoara Casa Auto

Inspectoratul de Poliție Timiș anunță că joi dimineață, în jurul orei 2, a fost identificat șoferul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a două persoane și rănirea a altor 10. Bărbatul este român, are 22 de ani și a fost și el rănit în accident.

Șoferul s-a prezentat, potrivit IPJ Timiș, la sediul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara. Primele informații indică faptul că tânărul în vârstă de 22 de ani a cumpărat mașina din Timișoara, înainte de a-i prelua pe afgani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

promovare banner maxagro

Vă reamintim, 10 migranți care au trecut frontiera dintre România și Serbia au fost răniți, iar alți doi au decedat în urma accidentului care a avut loc miercuri seară în apropierea localității Biled, la 30 de kilometri de Timișoara. Mașina cu 5 locuri în care au fost înghesuiți toți migranții s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp. Toate victimele sunt bărbați; răniții au fost preluați de echipajele medicale și transportate la spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii au început să îl caute pe șoferul autoturismului, însă acesta nu a fost de găsit. Sunt în continuare cercetate cauzele și condițiile producerii accidentului.

publicitate tmc 640