Șoferul fugar al autoturismului implicat în accidentul în care murit doi migranți s-a predat polițiștilor

acc biled

Inspectoratul de Poliție Timiș anunță că joi dimineață, în jurul orei 2, a fost identificat șoferul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a două persoane și rănirea a altor 10. Bărbatul este român, are 22 de ani și a fost și el rănit în accident.

Șoferul s-a prezentat, potrivit IPJ Timiș, la sediul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara. Primele informații indică faptul că tânărul în vârstă de 22 de ani a cumpărat mașina din Timișoara, înainte de a-i prelua pe afgani.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

leader board 728 x 90 px

Vă reamintim, 10 migranți care au trecut frontiera dintre România și Serbia au fost răniți, iar alți doi au decedat în urma accidentului care a avut loc miercuri seară în apropierea localității Biled, la 30 de kilometri de Timișoara. Mașina cu 5 locuri în care au fost înghesuiți toți migranții s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp. Toate victimele sunt bărbați; răniții au fost preluați de echipajele medicale și transportate la spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii au început să îl caute pe șoferul autoturismului, însă acesta nu a fost de găsit. Sunt în continuare cercetate cauzele și condițiile producerii accidentului.