Șoferii din Vrani pot sta liniștiți! Dunca promite că le cârpește drumul!

drum vrani

DJ 573 A dă în continuare mari bătăi de cap șoferilor, care abia dacă mai pot face slalom printre craterele apărute în asfalt mai ceva ca ciupercile după ploaie. În timp ce autoritățile promit că se vor lua măsuri, șoferii continuă să scotă bani grei din buzunare pentru repararea autoturismelor.

Aflat pe lista de investiții a Consiliului Județean Caraș-Severin încă din 2016, DJ 573A Greoni – Mercina – Vrani – Ciortea are aceeași stare ca și în anii precedenți. În tot acest timp, s-a tot vorbit despre modernizarea sa, însă nici până astăzi nu s-a trecut la fapte. Drumul județean arată deplorabil, fiind aproape impracticabil. Cei mai afectați de starea acestui tronson sunt oamenii care fac zilnic naveta la oraș, pentru a merge la serviciu, și care sunt nevoiți, lună de lună, să-și bage mașinile în service, pe cheltuiala lor.

Vă rog să ne ajutați, căci am ajuns la capătul răbdării! Chiar nu se mai poate circula pe drumul dintre Greoni – Mercina – Vrani. Noi, locuitorii acestor sate, am ajuns bătaia de joc a autorităților, care ne promit de ani de zile că asfaltează acest drum. Dar sunt numai promisiuni, căci nimeni nu ia niciun fel de măsură. Ne-am săturat de promisiuni, vrem fapte, pentru că am ajuns să investim bani grei în repararea autoturismelor.”, este mesajul transmis, săptămâna aceasta, pe adresa redacției de un șofer din Vrani.

Ce spun autoritățile județene?
„Pe drumul Greoni – Vrani încep reparațiile. Sper să fie gata până la finalul lunii octombrie. Va fi cârpit acum, după care va intra în modernizare.”, a declarat președintele CJ, Romeo Dunca, la finalul ședinței de astăzi a Consiliului Județean.

Deci, ne-am lămurit! Drumul va fi cârpit într-o primă fază, cu promisiunea că va urma și o reabilitare totală a sa. Rămâne de văzut cât timp va mai trece până la turnarea primului strat de asfalt.

drum vrani 2