Se fură găurile din drumurile județene! Președintele Dunca a prins hoții pe scara de incendiu!

dunca paulescu

Potrivit lui Romeo Dunca, Maria Păulescu, directorul Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, e anchetată săptămânal de organele de cercetare penală din cauza furturilor care s-au făcut și se fac încă în instituție!

Șeful CJ i-a anunțat pe consilierii județeni că a luat urma hoților care sustrag găurile din drumurile județene, mai exact documentele din care ar putea reieși cu ușurință cum s-au furat banii publici alocați pentru lucrări care fie nu s-au făcut deloc, fie sau executat în bătaie de joc. „Doamna Maria Păulescu trebuie să meargă aproape săptămânal, este anchetată, trebuie să facă plângeri, pentru că în Direcția de Drumuri Județene intră în fiecare zi persoane, intră chiar și pe scara de incendiu! Se sustrag documente, i s-a sustras semnătura electronică, a făcut nenumărate plângeri la Poliție. Pe înregistrări se văd persoane care intră și iasă, în mare parte, persoane care au lucrat acolo și iasă cu documente!”, a semnalat Romeo Dunca.

Cine și de ce ar fura documente din instituție?! „Probabil ca să ascundă lucruri care se întâmplă acolo. Ce alte motive ar putea să fie?! Probabil că oamenii care au lucrat acolo au interesul să sustragă anumite documente. Am văzut și eu filmări în care oamenii intră, își iau documente sub braț, iasă afară. Am văzut filmarea din ziua în care a dispărut semnătura electronică a doamnei director, am văzut umbra care a venit pe scara de incendiu și a intrat în clădire. Probabil e în legătură cu plângerile pe care le-am făcut sau care sunt în lucru. Mai depunem o plângere penală, am constatat că s-au risipit bani pe niște studii care nu au dus la niciun rezultat. Ăsta o fi motivul!”, a explicat președintele Consiliului Județean.