Șoferi rămași pietoni pentru depășirea limitei legale de viteză pe DN 6

politie controale
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O nouă acțiune de tip blitz efectuată pe drumurile publice din județ a lăsat pietoni mai mulți șoferi. Polițiștii au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, de aproape 70.000 de lei.

Vineri, între orele 15.00 și 18.00, polițiștii cărășeni au desfășurat o nouă acțiune pe DN 6, care a avut ca obiectiv combaterea încălcării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, precum și a celorlalte încălcări ale normelor rutiere.

La acțiunile desfășurate în sistem cascadă, concomitent cu cele derulate în județele învecinate, au fost angrenați 28 de polițiști rutieri și de la structurile de ordine publică, care au acționat cu patru aparate radar, trei de tip pistol laser Trucam și unul fix.

politie controale 2

promovare banner maxagro Muzeul TM

„În cele trei ore, polițiștii au constatat mai multe abateri la regimul rutier, în urma cărora au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 70.000 de lei. 127 de autovehicule au fost înregistrate de aparatele radar rulând cu viteze peste limita legală stabilită pe sectorul de drum tranzitat, cele mai mari viteze înregistrate fiind de 151, respectiv 169 km/h, pe un sector de drum cu limita de viteză maximă admisă de 70 km/h. În aceste cazuri au fost aplicate amenzi cuprinse între 9 și 20 de puncte amendă (1.305 și 2.900 de lei), precum și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

În total, au fost reținute 16 permise de conducere, 4 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 12 pentru depășiri efectuate neregulamentar.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/