AquaCaraș, responsabilă și de curățarea și întreținerea vegetației de pe drumurile județene

curatare vegetatie aquacaras

După ce în iarnă societatea condusă de Gheorghe Filipescu a deszăpezit, la solicitarea Consiliului Județean Caraș-Severin, mai multe drumuri județene, acum angajații operatorului de apă și canal efectuează lucrări de curățare și întreținere a vegetației de pe patru tronsoane.

Consiliul Județean a atribuit societății AquaCaraș lucrările de curățare și întreținere a vegetației pe următoarele sectoare de drumuri județene: Reșița – Târnova, Reșița – Grădinari, Reșița – Slatina-Timiș, Caransebeș – Muntele Mic.

curatare vegetatie aquacaras 2

„Peste 100 de kilometri de drumuri județene vor fi curățate de colegii noștri, la un cost mult sub costurile avute de Consiliul Județean în anii trecuți. Prin această activitate, AquaCaraș nu intenționează să facă profit, ci doar să sprijine efortul Consiliului Județean de îmbunătățire a acestui gen de activități și generarea de economii la bugetul județului.”, transmit reprezentanții AquaCaraș.

Angajații AquaCaraș au reușit să finalizeze zilele trecute sectorul Grădinari – Giurgiova – Reșița și drumul Reșița – Târnova, urmând ca săptămâna viitoare să intervină și pe restul drumurilor contractate.