FOTO: Un șofer de 82 de ani a intrat cu mașina într-un grup de pietoni!

Un grav accident rutier a avut loc pe raza comunei Bucova, soldat cu trei victime. Șoferul venea dinspre Hațeg și se îndrepta spre Caransebeș în momentul în care a pierdut controlul volanului.

Din primele informații, se pare ca femeia, ce avea puțin peste 40 de ani, alături de cei doi copii, de 13 și 8 ani, împingea o bicicletă pe marginea șoselei. Oamenii veneau de la biserică și își doreau să ajungă acasă, atunci când bătrânul a intrat în plin cu mașina în ei.

Bucova (1) Bucova (2)

Femeia a murit pe loc, iar minora de 13 ani este grav rănită. De altfel, mai multe răni ar avea și băiatul. O ambulanță i-a preluat și i-a transportat de urgență la Spitalul Municipal din Caransebeș.  „În momentul de față continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat Ancuța Cărbunaru pentru www.expressdebanat.ro .

Bucova (4) Bucova (3)

Reamintim că o tragedie similară, produsă de un șofer de peste 70 de ani, a avut loc la Reșița, în intersecția de la universitate, atunci când o fetiță a murit cu capul strivit, din cauză că bătrânul nu a acordat prioritate.

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO Un grav accident rutier soldat cu moartea unei fetițe de patru ani a avut loc la Universitate

 

Comments

  1. Nicu says:

    fetita din Resita a murit doar din cauza ca soferul de 70 de ani nu a acordat prioritate. Ca tatal ei mergea cu 100km/h in localitate in timp ce copilul lui pe bancheta din spate nu purta centura de siguranta nu a avut nici o legatura cu tragica intamplare. Fiecare alegem sa credem partea de adevar cu care ne este mai usor sa traim.