Parlamentarul Ion Mocioalcă a făcut prima baie în super ştrandul de la Oţelu Roşu! (FOTO/VIDEO)

O investiţie de aproximativ 6 miliarde de lei vechi a transformat vechiul ştrand de la Gura Jgeabului într-o modernă bază de agrement.

Ştrandul din Oţelu Roşu a fost inaugurat ieri, în prezenţa a numeoase oficialităţi şi a mai multor invitaţi de marcă. Printre cei prezenţi la baza de agrement modernizată de Ghiţă Albu s-au aflat deputatul Ion Mocioalcă, Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, secretarul de stat Ciprian Dragomir, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Naţional, deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu, primarul Luca Mălăiescu şi mulţi alţii. Mocioalcă şi Mălăiescu au lăudat această investiţie privată deosebit de importantă pentru un oraş ca Oţelu Roşu şi au dezvăluit că este doar începutul unui proiect prin care Gura Jgheabului va deveni cea mai frumoasă bază de agrement din judeţ. Patronul Ghiţă Albu a confirmat că, în viitor, ştrandul se va transforma într-un aquaparc, cu dotări ce vor stârni interesul tuturor cărăşenilor, nu numai pe cel al localnicilor.

După un scurt discurs, parlamentarul Mocioalcă a fost cel care a inaugurat bazinul de dimensiuni olimpice. Liderul social-democrat a sărit cap, dovedind că e într-o formă fizică de invidiat, şi s-a răcorit câteva minute, timp în care grătarele au început să sfârâie şi halbele de bere s-au umplut. Baza de agrement este într-adevăr foarte atrăgătoare, sunt două bazine, pentru adulţi şi copii, realizate la cele mai înalte standarde, sunt 200 de şezlonguri, toalete şi vestiare curate, terenuri de tenis şi terasă unde se pot servi produse la grătar şi consuma băuturi reci. De remarcat că un adult va plăti la intrare numai 10 lei, preţ în care este inclus şezlongul şi măsuţa. Copiii până la 14 ani au acces gratuit. În astfel de condiţii, putem spune că la Oţelu Roşu vara abia începe!


Comments

  1. marioaris says:

    Ma bucur ca deputatul Mocioalca a sarit ,,cap,, Poate asa isi revine!