Societatea Civilă Medicală este repusă în drepturi, dar medicii nu intră în cabinetele de la fosta Policlinică

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Fostul manager al Spitalului din Caransebeș face din nou acuzații cu privire la scopul înlăturării sale de la cârma Spitalului: pentru ca Ambulatoriul să revină în posesia Societății Medicale, condusă tacit de medicul Gheorghe Borcean. Actualul manager Călin Grozăvescu îl contrazice și spune că nimeni nu va intra în cabinetele renovate din fosta Policlinică.

Adrian Cican a postat pe pagina sa de socializare un document prin care astăzi, 4 iunie, un executor judecătoresc pune în executare sentința civilă nr. 126/2020 emisă de Judecătoria Caransebeș. Este vorba de o ordonanță președințială care dădea câștig de cauză Societății Civile, după ce medicii au fost evacuați din fosta Policlinică, pentru a fi transformată în Ambulatoriu.

Incredibil, ireal, noaptea minții acești oameni susținuți și împinși de la spate de Vela, Tătaru, Gâfu, etc., demolează ce s-a construit în 7 luni la Ambulatoriu pentru caransebeșeni și susțin predarea la cheie a unor cabinete renovate la cele mai înalte standarde…, cui? mafiei halatelor albe din Spitalul Municipal de Urgență!”, spune Adian Cican.

Actualul manager interimar, Călin Grozăvescu, spune că legea nu e tocmeală, însă medicii nu vor intra în fostele cabinete.

1000x100 (5)

Pentru că lucrările de reabilitare la spațiile din Ambulatoriu nu au fost recepționate de către Spitalul Municipal, noi încă nu avem niciun drept asupra spațiului, astfel că, deși trebuie să respectăm legea și executorul judecătoresc trebuie să pună în executare acea sentință, cabinetele medicale nu vor fi redeschise pentru Societatea Civilă Medicală”, ne-a dat asigurări Călin Grozăvescu.

Managerul a menționat că a solicitat Primăriei Caransebeș o comisie de recepționare a lucrărilor de reabilitare și modernizare la fosta Policlinică, viitorul Ambulatoriu Integrat al Spitalului, având în vedere contractul nr. 69 din 14.01.2020, încheiat între SC Idita Activ SRL și Primăria Caransebeș, prin Serviciul Public de Întreținere și Reparații, lucrări aprobate de către Consiliul Local și finanțate de către Primăria Caransebeș.