Hotel Muntele Mic, o oază de liniște în mijlocul naturii

Muntele Mic se deschide turiștilor în acest sfârșit de săptămână. Dacă până acum mai urcau la munte câte unu-doi turiști iubitori de natură, de acum hotelierii deschid locațiile de pe Muntele Mic.

Este adevărat că Muntele Mic este mai animat iarna, însă și pe timp de vară sunt proprietari de pensiuni și hoteluri care primesc oaspeți. De exemplu, Hotelul Muntele Mic este preferat de turiști pentru că și în sezonul cald propune o varietate de activități:

Ne-au sunat turiști din Timișoara, Arad, Caransebeș, din Craiova, care au dorit rezervare. Noi deschidem din acest weekend cu respectarea măsurilor impuse. Restaurantul din 15 iunie va fi deschis, până atunci turiștii pot servi masa pe terasa hotelului sau în cameră. Hotelul nostru este complet echipat atât pentru confortul turiștilor, cât și pentru siguranța lor și a personalului hotelului.”, ne-a declarat administratorul Hotelului Muntele Mic, Geanina Strugaru.

Hotelul dispune de o mulțime de opțiuni indoor, propunând activități diverse: biliard, ping-pong, piscină, saună, console și altele. De asemenea, pentru ca turiștii să se bucure de munte și aventură, se pun la dispoziție biciclete și ATV-uri.

Geanina Strugaru încă nu știe ce se va întâmpla cu taberele de la munte programate pentru luna august, când vor participa zeci de tineri, împărțiți pe serii de 70-100, dar speră ca măsurile să se relaxeze.