Fără păreri de rău! Călin Grozăvescu este pregătit să-i predea ștafeta lui Adrian Cican

Actualul manager al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș nu apleacă urechea la instigările pornite de fostul manager al Spitalului pe pagina sa de Facebook. Călin Grozăvescu îi transmite lui Adrian Cican să mai aibă răbdare o săptămână.

După ce Ambulatoriul Spitalului a fost adus din nou în discuție de către fostul manager, Adrian Cican, actualul director, Călin Grozăvescu, a menționat că Cican nu face altceva decât să instige, însă nu contestă intențiile sale bune pentru spital, structura unității medicale fiind gândită bine, mai puțin partea privind secția de Oftalmologie. Călin Grozăvescu face referire la documentele postate de Adrian Cican:

Ambulatoriul nu este autorizat de DSP pentru că nu are grup sanitar. Și, ca să fim sinceri, ca să se poată lucra în aceste 10 cabinete trebuie dotate cu aparate medicale și mobilier și conectate la internet, o investiție pe care spitalul nu o poate suporta, astfel că tot Primăria trebuie să ajute. Ceea ce domnul Cican a postat pe Facebook este o autorizație sanitară de funcționare pentru întreg spitalul cu un plan de conformare. Nu înțeleg de ce mai instigă domnul Cican când, oricum, în câteva zile poate să fie numit din nou manager al spitalului și eu cedez locul cu plăcere.”, a declarat Călin Grozăvescu, făcând referire la abrogarea în Senatul României a Ordonanței nr. 70 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, printre care și prelungirea termenului ca decizia pentru numirea directorilor de spitale să rămână la Ministerul Sănătății.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Cum Senatul a aprobat abrogarea, se așteaptă și votul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz.