Social-democratele reșițene au încondeiat ouă pentru copiii din centrele de plasament

Organizația Femeilor Social-Democrate din Reșița, cu sprijinul deputatului Luminița Jivan, lidera filialei județene, a organizat o campanie de suflet ce a avut drept scop înseninarea chipurilor copiilor instituționalizați.

Copiii din centrele de plasament Speranța și Raisa au încondeiat și vopsit astăzi ouă alături de doamnele și domnișoarele din PSD, sub îndrumarea pictorului Camelia Constantin. Totodată au aflat semnificația Paștelui de la preotul Petrica, care a răspuns cu drag unei astfel de inițiative lăudabile.

„Ziua de astăzi am dedicat-o copiilor din centrele de plasament, unor suflete mici și bune cărora am reușit să le oferim o bucurie. Am vopsit ouă, l-am primit pe Iepuraș și ne-am bucurat de cadouri, am petrecut timp împreună și am încercat pe cât posibil să îi facem să simtă ce înseamnă Paștele în familie. Este una din campaniile noastre de suflet, pe care vrem să o transformăm într-o tradiție și să o sărbătorim an de an în preajma Învierii Domnului”, a declarat Elena Borchescu, președintele OFSD Reșița.