ȘOCANT! Un copil de 12 ani, martorul unei crime de o cruzime ieșită din comun! L-au nenorocit în bătaie și i-au dat foc!

Kevin Marian Dobre și Antonio Ricardo Cârpaci, doi tineri din Reșița, de 17, respectiv 16 ani, au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat săvârşit prin cruzimi!

Este vorba despre o crimă care șochează prin modul în care au acționat tinerii, dar mai ales prin cruzimea de care au dat dovadă. Adrian Mihai Vuci, zis Petre, a murit în chinuri groaznice, după ce a fost bătut cu bestialitate ore întregi. În noaptea de 14/15 iunie 2020, cei doi inculpați l-au bătut măr pe „Petre” într-un apartament din Catanga, cel mai rău famat cartier al Reșiței. Apoi l-au târât pe malul râului Bârzava, în zona podului ce duce înspre Crosi. Acolo i-au aplicat din nou numeroase lovituri. „Petre” a fost adus astfel în stare de semiinconştienţă. Mai departe, cei doi tineri au dus victima la un sălaș din spatele unui bloc de pe strada Albăstrelelor din municipiul Reşiţa. La aducerea victimei la sălaș a participat și Alin Florin Dobre, un minor în vârstă de 12 ani. „Victima a fost din nou agresată fizic de către cei doi inculpaţi, după care, cât timp victima încă se afla în viaţă, a fost incendiată de către inculpaţi”, reține procurorul de caz.

Kevin Marian Dobre și Antonio Ricardo Cârpaci sunt judecați în stare de arest preventiv.