ȘOCANT. Tânăr cu gâtul tăiat în centrul orașului Oțelu Roșu!

Un tânăr din Oțelu Roșu a fost victima unei încăierări în centrul orașului și s-a ales cu o rană în jurul gâtului, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Din primele cercetări se pare că încăierarea s-a produs în jurul orei 23.00, imediat fiind apelat numărul de urgență 112. Polițiștii au intervenit în timp ce scandalul era în desfășurare. La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani din Oțelu Roșu ar fi fost lovit cu o sticlă în zona gâtului de un tânăr de 17 ani, din județul Satu Mare. Scandalul a fost aplanat imediat, iar victima a fost transportată la spitalul din Oțelu Roșu în vederea acordării de îngrijiri medicale, după care a fost transferată la Spitalul Municipal de Urgență unde a rămas internată. Bărbatul se află în afara oricărui pericol, tăietura fiind doar la nivelul mușchilor, fără să atingă vase de sânge importante.

În scandal au fost implicați trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani. Ei au fost încătușați și conduși la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Încăierarea s-a produs pe o stradă centrală, la puțin timp după închiderea Serbărilor Verii, care s-au desfășurat timp de trei zile în centrul orașului de pe Valea Bistrei.