ŞOCANT: Şi-a violat soacra! Apoi, fetița de doar 12 ani!

O adevărată bestie, un om pentru care nu există suficiente cuvinte ca să-i descrie faptele, şi-a bătut joc de o familie întreagă, inclusiv de propria fiică. Şi asta pentru că justiţia din România e mult prea permisivă cu astfel de indivizi dezaxaţi!

 

Vasile Pop, un bărbat de vreo 40 de ani care şi-a dus traiul prin Tirol şi Berzovia, a ajuns din nou în sala de judecată pentru fapte reprobabile. De data aceasta, mult mai şocante decât cele pentru care, cu câţiva ani în urmă, a fost condamnat la închisoare. A stat în spatele gratiilor timp de cinci ani după ce şi-a violat cu bestialitate soacra. Soţia sa nu a avut nici ea viaţă uşoară cu un asemenea nemernic. Femeia nu l-a dat pe mâna organelor de cercetare penală, pentru că are şi ea, în mod cert, probleme serioase.

Lucrurile au devenit de-a dreptul dramatice după ce Vasile Pop a scăpat din închisoare şi s-a întors la familie, la femeia căreia îi violase mama. Bestia a lovit din nou, neputând să-şi stăpânească pornirile animalice şi bolnave. De data aceasta, victimă a căzut chiar fetiţa lui, de doar 12 ani. Bărbatul a violat-o în repetate rânduri până ca faptele sale să fie cunoscute organelor de cercetare penală. Vasile Pop se află în prezent în arest preventiv şi răspunde în faţa legii pentru viol. Poate că măcar de data acesta justiţia va feri alte posibile victime de un asemenea dezaxat!