Ghiorghioni, îngenuncheat chiar de familie! A confirmat luarea de mită!

Vicepreşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a cerut Curţii de Apel Timişoara judecarea sa în stare de libertate, dar după declaraţiile incendiare făcute astăzi în sala de judecată şansele sale par a fi minime spre zero.

Tribunalul Caraş-Severin a fost de acord cu solicitarea DNA Timişoara ca Ionesie Ghiorghioni şi nepotul său Cosmin să fie judecaţi în stare de arest preventiv pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la această faptă de corupţie. Ambii au contestat decizia magistraţilor cărăşeni, astfel că astăzi s-au prezentat la Curtea de Apel Timişoara. Al doilea om din Caraş-Severin până nu demult a preferat să tacă în continuare, susţinându-şi, practic, nevinovăţia. Acesta a spus că vrea să fie judecat în libertate pentru a putea continua lucrările la o mănăstire la ridicarea căreia şi-a adus aportul de mai mulţi ani. Nepotul său însă s-a săturat să stea după gratii şi s-a hotărât să vorbească. Cosmin Ghiorghioni a mărturisit că recunoaşte toate învinuirile ce-i sunt aduse de procuror în rechizitoriu. Şi anume: că a fost complicele unchiului său, pe care l-a ajutat să adune şpăgile de la martorul denunţător, jucând rolul de intermediar. În aceste condiţii, situaţia lui Ionesie Ghiorghioni devine şi mai complicată.

gif card de energie dacus 1000x100

„Clientul meu a avut aceeaşi poziţie procesuală ca la Tribunalul Caraş-Severin. Am invocat motivele pentru care nu s-ar mai menţine măsura arestului preventiv, am arătat că temeiurile care s-au avut în vedere la luarea acesteia nu mai subzistă, am arătat că un om de 63 de ani nu poate reprezenta un pericol social şi mai ales un pericol public, dar şi faptul că practica instanţelor din judeţele învecinate merge pe arest la domiciliu sau control judiciar în astfel de speţe. Declaraţiile făcute de celălalt coinculpat pe mine nu mă interesează şi nu le comentez”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Muzeul TM

Comments

 1. P.F. says:

  Dani esti excelent in tot ce faci din punct de vedere gazataresc!

 2. P.F. says:

  DANY !!!!!!!!!!esti excelent ca si Cristian Tudor Popescu omul care nu se da intimidat de nimeni. BRAVO TIE CA NU-I PUPI IN DORSAL PE ALDE MIHAI STEPANESCU CUM A PROCEDAT DEUNAZI AD. CIOCAN . MULTUMIM MULT IUBITULUI SI STIMATULUI PRIMAR MIHAI STEPANESCU , MARELE CTITOR DE DEMOLAT FURNALE , FABRICI SI UZINE , MARELE DEMOLATOR A TOT CE MISCA IN ACEASTA ZONA RURALA DE LA CAPATUL TARII, MARELE IMBARLIGATOR CUM NU A MAI CUNOSCUT SERBIA SI ROMANIA DE LA TITO SI CEAUSESCU INCOACE.CINSTE NOUA CA II SUPORTAM DRAGA DANY!!!!!!!! POTI AJUNGE UN C.T.P. FOARTE BINE PRIN MUNCA ADEVARATA ASA CUM TE REMARCI DE CELE MAI MULTE ORI.

 3. dracula says:

  cel mai slab avocat ever… la banii lu’ g altu’ nu-si permite?

 4. Mitica magazionerul clubului says:

  dracula sa-mi bag pula-n mata de ciordas!!!!!!!!!!! il aresteaza pe ponta marele tigan roman , ii aresteaza pe udrea , pe basescu mircea , pe liberali in ansamblul lor , pe mortii matii cu partidele tale, care sunt asimilati toti in ciordeala. gorghiu o udrea 2 , jeg de femeie care vrea ciolan . sa fim seriosi ca nici peste 2 ani nu avem ce alege cinstiti.

 5. Mitica magazionerul clubului says:

  il aresteaza pe ponta marele tigan roman , ii aresteaza pe udrea , pe basescu mircea , pe liberali in ansamblul lor , pe mortii matii cu partidele tale, care sunt asimilati toti in ciordeala. gorghiu o udrea 2 , jeg de femeie care vrea ciolan . sa fim seriosi ca nici peste 20 de ani nu avem de unde alege oameni cinstiti.

 6. Podsekalnikov says:

  :)))) Ar vrea sa fie judecat in libertate pt. ca are de terminat o manstire, trebuie sa salveze niste copii orfani de la inec, are de compus o opera, si alte chestii lacrimogene declansate de gratii. Patetic. Si domnul avocat invoca faptul ca la cei cei 63 de anisori nu reprezinta un pericol public/social? Domnule avocat, a-ti mai putea invoca faptul ca inculpatul e carunt,gras, are platfus si alte vrajeli dar sa stiti ca ticalosenia nu tine cont de varsta.

 7. Zoran says:

  da nu le dam peste bot se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie . astea sunt cipercile care se aduna , se inmultesc , se imbogatesc ca si ciupercile ! tara de mare cacat avem!

 8. kalasnikov says:

  bu e cumva acelasi avocat ca si in cazul lui Borduz primarul din Firliug? Pe ala l-a scos! deci atentie!

 9. nostalgiaresita says:

  Sa fi uitat DNA-ul de COMPOSESORAT???Poate ca da ….si acolo a dat cateva tunuri frumusele…dar asta e …acum a venit vremea lor …vremea hotilor!!!!!!!!!!!!

 10. trilulilu says:

  Da e acelasi avocat …. Pe toti hotii i-a aparat poate-i pica vreo caramida in cap candva desi omul isi face datoria.Cei care dau sentinta ei sunt buba.Nici peste 5 ani nu avem pe cine alege cu pedepsele astea blande nu se sperie nimeni.Singura solutie e dreptatea poporului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/